hatha yoga

YOGA STIJLEN

BIJ PISTACHE YOGA STUDIO IN DONGEN GEVEN WE
AUTHENTIEKE HATHA YOGA EN YIN YOGA

yin yoga

YOGA STIJLEN

BIJ PISTACHE YOGA STUDIO IN DONGEN GEVEN WE
AUTHENTIEKE HATHA YOGA EN YIN YOGA

Hatha Yoga

In de Hatha Yoga lessen maken we het lichaam sterker en soepeler. De concentratie wordt beter en de ademhaling vrijer en rustiger. De stroom van gedachten komt tot rust. Door het beoefenen van Hatha Yoga worden afvalstoffen beter afgevoerd en wordt het stressniveau verlaagd.

Bij Pistache volg je authentieke Hatha Yoga, zoals deze meest oorspronkelijke yogavorm ontstaan is. De houdingen worden uitgevoerd op de ademhaling en worden dan even vastgehouden. Iedereen kan meedoen aan de lessen, je hoeft niet fit of lenig te zijn.

Yin Yoga

Yin is de zachte kant van yoga en heeft een positief effect op je organen, immuunsysteem, spieren en bindweefstel. Je blijft minutenlang in dezelfde ontspannen houding. De Yin yogalessen zijn naar de methode van master yoga teacher Paul Grilley, de bedenker van Yin Yoga.

Yin Yoga combineert Hatha Yoga met de Chinese meridianen leer en Boeddhistische meditatietechnieken. In de Yin Yoga lessen worden houdingen voor meerdere minuten aangehouden terwijl je spieren ontspannen zijn en bindweefsels gestimuleerd worden.
De lessen zijn rustig, we maken veel gebruik van bolsters en kussens om optimaal te kunnen rekken en ontspannen. De houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd.

Pistache membership

1 x per week, 2x per week of onbeperkt yoga

Toegang tot de verschillende lessen

Mat & props inbegrepen