Waarom Pistache

Waarom Pistache?

Toen ik begon met het beoefenen van yoga was ik verrast door wat het dagelijks uitvoeren van mijn yoga-practice deed met mijn lichaam en mindset. Verrast ook door wat die nieuwe mindset mij bracht in het dagelijks leven, wanneer ik niet meer op de mat stond!

De ervaringen die je doormaakt op de mat, het bewust worden, leren loslaten, het opzoeken van je lichamelijke grens en kijken wat daarbinnen mogelijk is, komen je ook in het ‘echte leven’ goed van pas. Vanaf het moment dat ik begon met de docentenopleiding wist ik, dit gevoel wil ik ook aan anderen overdragen. Wat inmiddels heeft geleid tot Pistache Yoga Studio in Dongen en Pistache Yoga voor Bedrijven.

Goed voor jou, goed voor de wereld

Goed voor jou, goed voor de wereld!

Ik vind het belangrijk dat jij je helemaal kan overgeven aan het moment, zonder dat je hinder ondervind van ongemakken van buitenaf. Hoe mooi is het wanneer wij daarbij ook nog kunnen bijdragen aan een betere wereld? Daarom kies ik voor de beste natuurlijke en duurzame materialen van topkwaliteit van Manduka en Ecoyogi.

Zelf doe ik mijn practice al jaren op een Manduka Eko yogamat. Daarom ligt er in de studio voor jou ook zo’n mat klaar, een fijne ecovriendelijke mat van natuurrubber. Manduka hanteert zero-waste in het maakproces van deze mat, geen verspilling dus. Er wordt geen PVC of schadelijke stoffen gebruikt bij het vervaardigen, wel zo prettig voor jou als je op de mat ligt!

Om het jou nog gemakkelijker te maken kun je gebruik maken van bolsters en dekens van biologisch katoen en blokken van kurk ter ondersteuning.